• Hétfő - november 19.
    Pulykaraguleves 620
    Burgonyás zöldborsóleves 450
    Rántott gomba tartármártással 800
    Ínyenc (mustáros-mézes-ketchupos) sült csirkecomb 840
    Baconos-póréhagymás juhtúróval töltött sertésborda rántva 900
    Chilis bab 800
    Gyümölcsrizs 460
       Köretek:  
    jázmin rizs 220
    sült burgonya 270
    kertész saláta ezersziget öntettel 450
    savanyúság 210
  • Kedd - november 20.
    Legényfogó leves 600
    Mexikói csípős kukorica krémleves 450
    Retek saláta saláta grillezett gomolyával 850
    Rántott hal, zöldséges-majonézes tésztasalátával 920
    Bacon szalonnában sült csirkemell filé 880
    Óvári sertésborda 880
    Sárgaborsó főzelék 450
    Feltét: fasírt 300
    Somlói galuska 460
       Köretek:  
    jázmin rizs 220
    sült burgonya 270
    mediterrán saláta 450
    savanyúság 210
  • Szerda - november 21.
    Francia zöldségleves marhahússal 620
    Fahéjas szilvaleves 450
    Rántott sajt tartármártással 800
    Párizsi csirkemell 840
    Csülkös pacalpörkölt 990
    Sólet 470
    Feltét: fst. tarja 300
    Fehérboros, mustáros karaj 880
    Szilvásgombóc 420
       Köretek:  
    rizi-bizi 220
    sült burgonya 270
    vegyes zöldség 400
    sós burgonya 220
    savanyúság 210
  • Csütörtök - november 22.
    Pikáns leves 600
    Karalábé leves 450
    Négy sajtos gnocchi 850
    Paradicsommal, mozzarellával takart fűszeres csirkemell 940
    Becsinált csirke 860
    Pácolt flekken 820
    Parajfőzelék 450
    Feltét: virsli/tükörtojás 2 db 300
    Túrós-vaníliás Gönczi palacsinta / db 330
       Köretek:  
    jázmin rizs 220
    sült burgonya 270
    görög saláta 450
    savanyúság 210
  • Péntek - november 23.
    Tárkonyos csirkeragu leves 600
    Fokhagyma krémleves pirítóssal 450
    Rántott karfiol tartárral 800
    Fetával töltött csirkemell, rántva 900
    Brassói aprópecsenye 940
    Rakott kelkáposzta 850
    Vargányás burgonyafőzelék 480
    Feltét: natúr csirkemell 300
    Pozsonyi kocka 420
       Köretek:  
    jázmin rizs 220
    sült burgonya 270
    olívás kevert saláta 450
    savanyúság 210

Nyomtatható verziók letöltése ITT 

Komplett menü: 1.090 Ft!

amely tartalmazza a zölddel kiemelt ételeket: húsmentes leves, főétel és desszert fél adag.

11.oo - 15.oo óra között csak a Hetimenűből lehet választani. A 11 óráig megrendelt ételeket 13 óráig, a 11 óra után rendelt ételeket 13.oo és 13.3o között szállítjuk.

A'la carte ételek 16.oo-tól.

A házhoz szállítás Gödöllőn 11-15 óra között, 1000.- Ft feletti rendelés esetén ingyenes, 1000.- Ft alatt 300.- Ft/cím!

 

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg
  • 10.jpg
  • 11.jpg
  • 12.jpg

evvegi zarvatartas

 

2016 karacsony

 

chef 12.09 12 23

 

chef 11.25 12.09

 

aktualis akcio 12.23 ig

 

chef 11.11 11.25

 

sator futve

 

aktualis 2akcio 11.03 18

 

chef 10.28 11.11

 

menuakcio 10.24 30 AKTULIS 

 

mindensz zarvatar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

chef 10.17 10.28

 

aktualis 10.16 vas menu

 

nyitvatartas 10.15 16

 

chef 09.30 10.13

 

akcio 10.10 14

 

aktualis zart okt9


akc.10.06 AKTULIS

 

09.30.akcio

 

chef 09.16 09.29

 

09.22.akcio

 

chef 09.02 09.15

 

chef 08.19 09.01

 

hazhoz ujra

 

 chef 08.08 08.18

 

chef 06.10 06.23 

 

005 allashirdet

Részletes szakmai önéletrajzodat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. várjuk!

 

 

chef 05.27 06.09

 

 

 

 st.andrea borvacs

 

chef 05.13 05.26

 

chef 04.29 05.12

 

anya 2016

 

chef 04.15 04.28

 

 valeta

 

chef 04.01 04.14

 

chef 03.18 03.30

 

chef 03.04 03.17

 

chef 02.19 03.03

 

 chef 02.05 02.18

 

005 sauska borvacs
 

004 campus menu 

chef 01.22 02.04

 

chef 01.08 01.21

 

 

 KINYITOTTUNK!

001 buek 2016 aktualis 2

Keresés a weboldalon

Mensa Bistro étterem

2100 Gödöllő, Páter Károly u.1. 

SZIE kollégium "A" épület

Tel.: +36/30 867-6682

etterem/kukac/mensabistro.hu

 

Weboldal: Orlando Graphix Studio

 

 

eu bann jo